Головне

Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Металіст" 3:0. Порядок б'є клас

10.11.2013 15:02 592 0
Прем'єр-ліга. "Металург" Д - "Металіст" 3:0. Порядок б'є клас

Харківський "Металіст" зазнав розгромної поразки у Донецьку в поєдинку з "Металургом". На три м'ячі, які побували у воротах Горяїнова, харків'яни не змогли нічим відповісти, і закономірно втратили не лише три очки, але й перше місце в таблиці, на якому на даний момент опинився "Шахтар".

Із перших хвилин поєдинку на полі точилася рівна боротьба, "Металіст" намагався грати у свій звичний футбол, проте суперник діяв дуже щільно, і не давав харків'янам працювати з м'ячем. Як наслідок - з гри випали Девич і Хав'єр, якому Маркевич сьогодні виділив достатньо ігрового часу, проте гравець не виправдав покладені на нього надії.

Окрім проблем попереду, у "Металіста" раз-у-раз з'являлися непорозуміння у задній лінії, чим вдало і скористалися Лазич з Чечером, які забили майже ідентичні м'ячі після подач з флангів. За рахунку 2:0 суперники пішли на перерву, але здавалося, що на другий тайм Маркевич свою команду все ж налаштує.

Проте, як показала гра, порядок дійсно б'є клас. Вихід Гоменюка замість Едмара особливої гостроти атакам харків'ян не приніс, а єдиний реально гольовий момент "Металіста" створив Гомес, який з рикошетом від захисника влучив у поперечину. У Маркевича залишався джокер Бланко, на вихід якого і було зроблено ставку, однак і тут заміна не спрацювала.

Черговий фланговий провал харків'ян завершився прострільною передачею Болбата, яка рикошетом від Пшеничних довела рахунок на табло стадіону "Металург" до розгромного. Після цього "Металіст" вже не хотів грати, а господарі навіть були близькі до того, щоб остаточно поховати лідера чемпіонату, однак Лазичу забракло точності.

Коментарі ()