Головне

Бойко: "Дніпро" хоче посісти перше місце у групі"

29.11.2013 09:35 593 0

З мотивацією у матчі 6-го туру Ліги Європи проти "Фіорентини" у "Дніпра" буде все гаразд, адже команда хоче посісти перше місце.

Про це після перемоги над "Пандурієм" в ефірі телеканалу "2+2" сказав голкіпер дніпропетровців Денис Бойко, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Ми на кожну гру налаштовуємося серйозно. Перед матчем головний тренер трохи оновив склад, але як складеться двобій, про це не думали. У першу чергу, ми налаштовувалися на те, як зіграти", - сказав він.

"Хлопці, які вийшли, грають менше інших, тому мали велику мотивацію. Для них цей матч був важливий. Гра була важлива для всіх. Вся команда була абсолютно мотивованою", - додав воротар.

За словами Бойка, прикро, що він пропустив з пенальті, однак команда виграла, і насамперед головне це.

"Свої особисті амбіції на другому плані. "Фіорентина"? Хороша команда. З такими командами завжди приємно змагатися. Буде хороший матч. Вийдемо грати на перемогу. Мотивація буде, тому що команда хоче посісти перше місце", - підсумував.

Нагадаємо, головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос сказав, що не особливо важливо, з якого місця команда вийде у наступний етап.

Коментарі ()