Головне

Ахметов: Суркіс - це людина, яка любить футбол, любить футбол більше, ніж гроші

25.11.2013 12:49 492 0

Президент донецького "Шахтаря" Ринат Ахметов каже, що вони розуміються з Ігорем Суркісом з півслова.

Про це він сказав в інтерв`ю на каналі "Футбол".

"Ігор Суркіс - це людина, яка любить футбол, любить футбол більше, ніж гроші. Я думаю, йому ця фраза повністю підходить. Він людина, в якої київське "Динамо" в серці назавжди, і в цьому я переконаний. Ігор інвестує у футбол усю душу і заслуговує гучних оплесків. Незважаючи на усі складнощі і труднощі, десь не виходить, десь немає того результату, на який він розраховує, якого чекають усі уболівальники, але він не опускає руки.

Він мене добре розуміє, і я його добре розумію. Ми відчуваємо один одного. Я точно знаю, що відчуває Ігор Михайлович, коли київське "Динамо" програє або ж виграє. Ще я точно знаю, коли "Шахтар" виграє, Ігор Михайлович - найзасмученіша людина, як тільки програє - найщасливіша.

Ми часто кажемо один одному і приємне, і неприємне, але в обличчя, а не в спину. І це дуже важливо. Буває, що люди в обличчя кажуть одне, а в спину інше. У мене такої звички немає. Якщо у мене в серці щось болить, я завжди скажу це в обличчя. Найголовніше, що Ігор Михайлович також має мужність сказати все в обличчя, і це заслуговує гучних оплесків", - розповів Ахметов.

Коментарі ()