Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Говерла" 3:0. Ліфт, який застряг у Києві

24.11.2013 19:23 826 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Говерла" 3:0. Ліфт, який застряг у Києві

Всього в Прем'єр-лізі України "Динамо" і "Говерла" провели між собою 13 матчів, в 12-ти з яких перемогу здобули "біло-сині", і лише в одному - ужгородці. Різниця м'ячів також свідчить про явну перевагу "Динамо" - 34:10. Сьогоднішній матч в черговий раз довів, що статистка ця цілком виправдана.

Обидві команди розпочали матч активно, не засиджуючись в обороні. "Говерла" одразу запропонувала киянам відкритий футбол, втім, до гострих моментів біля воріт Шовковського справа не доходила. Можна лише згадати дальній удар Нікулае, але Олександр без проблем нівелював цей постріл.

У свою чергу моментів біля воріт Надя було достатньо. Дуже активно проводив матч Гусєв, який вийшов в стартовому складі замість Ярмоленка, не забув проявити себе і Мбокані, який і забив перший гол на 22-й хвилині. Ще через 6 хвилин у воротах Надя розписався Джермейн Ленс, який таким чином зробив собі подарунок на 26-річчя. Однак, забитий цей м'яч був не за правилами. Вінгер киян заніс "снаряд" у ворота суперника рукою, що дуже чітко було видно на повторі. Головков гол все одно зарахував, і вже за 15 хвилин до кінця першого тайму "Говерла" була деморалізована.

Після перерви кияни віддали ініціативу, і "Говерла" почала регулярно загрожувати воротам Шовковського. Другий тайм команда Грозного провела значно гостріше. Як і в першому таймі активним був Дмитро Трухін, який на фланзі створив багато проблем Домагою Віді. У другій половині матчу дії в основному відбувалися в центрі поля, а пожвавилися команди лише ближче до фінального свистка. Так, на 80-й хвилині повинна була забивати "Говерла", коли Нікулае відмінною передачею знайшов у штрафному "Динамо" Трухіна, але з ударом Дмитра впорався Шовковський, відбивши м'яч перед собою.

Під завісу матчу ужгородці фізично підсіли, чим і скористалися на 83-й хвилині Сидорчук і компанія. Сергій перехопив м'яч у центрі поля, просунувся до штрафного майданчика і після перепасовок з Мбокані перекинув м'яч через Надя у сітку воріт, забивши третій гол у матчі, який остаточно поховав надії "Говерли" бодай на щось. Змінити рахунок в компенсований час міг Хачеріді, але з його ударом головою метрів з 15-ти впорався Надь. В підсумку - 3:0, переконлива перемога підопічних Блохіна, які все ближче наближаються до лідерів чемпіонату.

Коментарі ()