Головне

Суд Харкова не покарав Добкіна за муд..ка на адресу президента ПАОКу

15.11.2013 19:07 515 0

Київський райсуд Харкова відмовив у задоволенні позову грецьких футболістів до голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на ВВС Україна.

Як відомо, чиновник образливим словами прокоментував поразку грецького ПАОКа від "Шальке 04" (2:3) в раунді плей-офф Ліги чемпіонів.
Після того як "Металіст" переміг ПАОК у кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, харківський клуб дискваліфікували за договірний матч з "Карпатами", і Добкін написав у себе в Twitter "Пока ПАОК! І грали як виродки, і поводилися як негідники. А президент у вас повний м...к".

Позивачі вимагали визнати цей запис таким, що принижує честь та гідність, видалити його і сплатити їм відшкодування - як клубу, так і особисто президенту клубу Зісісу Врізасу.

Представники грецької сторони на судове засідання не з'явилися, натомість надіслали клопотання залишити позов без розгляду. Але суддя їм у цьому відмовила і продовжила слухати справу.

Добкіна на процесі також не було.

Його захисниця Марина Стаматіна заявила, що повністю задоволена рішенням суду, але припустила, що це не остаточна крапка в цій справі.

Коментарі ()