Головне

Тренер "Лудогорця": "Зрозуміли, що можемо гідно грати нарівні з великими командами"

08.11.2013 09:52 211 0

"Лудогорець" піднімає престиж болгарського спорту і зокрема футболу.

Таку думку висловив головний тренер "Лудогорця" Стойче Стоєв, який прокоментував поєдинок 4- туру Ліги Європи проти одеського "Чорноморця".

"Ми чекали такої гри, тому що мали справу з добре готовою фізично, міцною командою. Розуміли значення гри. Нам необхідно було одне очко, щоб забезпечити собі місце в наступному раунді", - зазначив він.

"Це якоюсь мірою надавало психологічний тиск, слава Богу, ми впоралися і з цим, і з фізичним тиском суперника. Після гри я привітав своїх футболістів з успішним результатом", - додав фахівець.

Тренер болгарського клубу також зауважив, що ще два матчі і невідомо, як розвиватиметься ситуація.

"Важливо, що ми змогли показати потенціал наших гравців, впоралися психологічно. Я не думав взагалі про перше чи друге місце, просто задоволений, що ми вийшли в наступний раунд", - сказав Стоєв, слова якого наводить офіційний сайт "Чорноморця".

"Ми вважаємо, що наша команда піднімає престиж болгарського спорту і зокрема футболу. Подивимося на жеребкування, але "Лудогорець" вже добився результату і відчуває впевненість у своїх силах, ми знаємо, що можемо гідно грати в єврокубках, грати нарівні з великими командами", - підсумував Стоєв.

Коментарі ()