Головне

Ліга Європи. "Дніпро" - "Пасуш" 2:0. "Дніпро" виходить до наступного раунду

07.11.2013 23:58 502 0
Ліга Європи. "Дніпро" - "Пасуш" 2:0. "Дніпро" виходить до наступного раунду

"Дніпро" на євроарені цієї осені – зразок прагматизму. Команда, не показуючи чогось яскравого і, відповідно, не витрачаючи багато зусиль, продовжує стабільно брати "свої" очки. От і сьогодні був зроблений черговий такий крок до наступного раунду, коли на "Дніпро-Арені" був обіграний португальський "Пасуш".

Цього разу українцям знову довелося довго повозитися, аби підібрати ключі до воріт Філіпе. Але, якщо у португальському матчі голи прийшли аж під завісу зустрічі, то цього разу рахунок вдалося розмочити за хвилину до перерви, коли невисокий Матеус раптом виграв верхову боротьбу у штрафному майданчику і головою вразив ворота.

А от до того в переможному результаті вже виникали деякі сумніви, бо особливої гостроти попереду дніпряни створити не могли – лише пару хороших моментів у Калініча можна згадати за весь перший тайм – спершу потужий удар Ніколи заблокував захисник, а пізніше зовсім трохи точності не вистачило хорватові.

Після голу стало легше – "Дніпро" заграв спокійніше, розкутіше. Справа йшла до другого голу, і створив його Коноплянка. Гол "стандартний" для Євгена – отримав м’яча на фланзі, змістився до центру, підпрацював під праву і потужно пробив. Всі знають, як грає Конопянка в таких ситуаціях – мало хто може йому завадити.

А "Пасуш" не спробував повторити звитяги "Ворскли" та "Металурга" і навіть не наближався до того, аби скоротити відставання. "Дніпро" теж більше нікуди не поспішав, і лише Калініч все намагався забити сьогодні – ще один чудовий момент мав хорват, якого хорошим пасом вивів на удар Політило, але знову не пощастило.

На тому й закінчили, а тут якраз і приємні новини з Румунії надійшли – "Фіорентина" здобула вольову перемогу над "Пандурієм", тим самим перетворивши останні два тури на формальність: італійці та українці виходять з групи, португальці та румуни лишаються за бортом турніру.

Коментарі ()