Головне

Ліга Європи. "Лудогорець" - "Чорноморець" 1:1. Мирова не на користь "моряків"

07.11.2013 22:29 470 0
Ліга Європи. "Лудогорець" - "Чорноморець" 1:1. Мирова не на користь "моряків"

"Лудогорець" продовжує дивувати всю Європу своїми досягненнями в єврокубках. Цікаво, що болгарський клуб  в останніх трьох матчах  ще не пропускав, демонструючи відмінну гру в обороні, однак в сьогоднішньому матчі проти "Чорноморця" команді Стоєва таки довелося виймати м'яч з сітки воріт.
Щоб покращити своє турнірне становище в групі, одеситам конче необхідна була тільки перемога.

Вже з перших хвилин поєдинку підопічні Григорчука заволоділи ініціативою, і вже на 11-й хвилині відбувся перший гострий момент біля воріт Стоянова. Рієра з флангу виконав подачу в штрафний майданчик суперника, м'яч потрапив до Антонова, якому ніхто не заважав влучно пробити, однак Олексію якимось дивом забракло влучності точно вратизи ціль. Не минуло і двох хвилин, як міг відкривати рахунок "Лудогорець". Безотосний невдало зіграв на виході, але на щастя для "моряків" Алєксандров з метрів 30-ти не зміг вразити порожні ворота "моряків".

На екваторі тайму ще декілька хороших можливостей забити гол мав Чорноморець". Джедже отримав м'яч в чужій штрафній і зробив передачу на Гая, який виявився абсолютно один перед воротами. Далі послідував удар у виконанні Олексія, але м'яч пролетів над поперечкою. Незабаром після виконання стандарту головою пробивав Бергер, однак його удар пройшов повз стійку воріт Стоянова. В підсумку до кінця першого тайму жодній з команд так і не вдалося змінити рахунок на табло - 0:0.

На самому початку другого тайму "Чорноморець" отрмав "холодний душ", пропустивши швидкий гол. "Лудогорец" провів класну контратаку, яку завершив влучний удар Кішади - 1:0. Після пропущеного гола одесити наче знітились, і здавалося, що підопічні Григорчука вже не зможуть врятувати цей матч.

Втім, інтрига повернулася на 64-й хвилині. Бобко класно виконав подачу зі стандарту, з глибини штрафного майданчика підключився Гай, який вдало зіграв на другому поверсі і з близької відстані головою переправив "снаряд" у ворота Стоянова - 1:1. Через дві хвилини одесити могли забивати другий гол, але м'яч просто якимось дивом не влетів у ворота "Лудогорця". Спочатку Бобко головою пробивав впритул, але влучив у Стоянова, м'яч після рикошету відлетів до Антонова, який з декількох метрів не зміг вразити вже в порожні ворота суперника. Буквально відразу ж після цього моменту вдруге міг забивати Олексій Гай, але з кількох метрів головою пробив над поперечкою.

Після цього спалаху активності ні у "Чорноморця", ні у "Лудогорця" в атаці нічого не виходило. Зрештою, матч так і завершився з рахунком 1:1. "Лудогорець" вперше не переміг у груповому турнірі Ліги Європи, а от одеситам для виходу з групи цього очка може виявитися замало.

Коментарі ()