Головне

Прем'єр-ліга. "Зоря" - "Динамо" 2:0. Болі для Шовковського

03.11.2013 21:28 568 0
Прем'єр-ліга. "Зоря" - "Динамо" 2:0. Болі для Шовковського

Київське "Динамо" зазнало неочікуваної поразки у матчі 15 туру Прем`єрі у Луганьску із "Зорею". Двічі Шовковковського у цій грі пробили господарі.

Після втрати очок "Шахтарем", "Металістом" та "Дніпром" підопічні Олега Блохіна отримали гарну нагоду наблизитися до лідируючої групи. Але цей шанс "Динамо" бездарно втратило. Було зрозуміло, що "Зоря" в цій грі буде битися не тільки за себе, але і за того хлопця з Донецька. "Зоря" не цуралася усією командою відбиватися, але і небезпечно атакувала. На одній з таких атак господарі і підловили "Динамо". Вже на 9-й хвилині, коли після помилки захисників Даніло вибіг сам на сам з Шовковським і сильним ударом повз воротаря зробив рахунок 1:0.

Після пропущеного голу "Динамо" мобілізувалося, але справжнього натиску на ворота "Зорі" ми так і не побачили. Моменти забити мали Ленс та Мобкані, але пробити Сантіні так і не зуміли. За відсутності Ярмоленка фланги працювали в біло-синіх на 50%, а ударів в площину воріт майже не було. Цілком міг суддя ще в першому таймі ставити пенальті за фол на Ленсу, але очевидно, що когось побоявся.

Заключну частину гри "Динамо" розпочало ще більш обережно. "Зоря"ж грала у свій футбол і не давала "Динамо" розігратися у центрі поля. Насамперед, у грі із "Зорею" команда програла як тактично такі в бажанні. Луганська команда відбігала цей матч як останній.

Такий фубол змушував динамівців часто помилятися та фолити. У другому таймі "Динамо" мало ще більше шансів не тільки зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу. Ніяк не йшов м`яч у ворота після ударів Беланда, Гусєва Та Мбокані. До того ж "Зорю" не раз рятував Сантіні та одного разу поперечка воріт після удару Аруни.

На 66-й хвилині гри практично зняв інтригу в цій грі Шовковський. Після пасу на хід Болі Шовковський вибіг за межі штрафного і намагався вибити круглого головою, але м`яч перескочив через воротаря, і Болі вже забивав у порожні ворота.

Забити хоча б гол престижу у "Динамо" не вийшло. Не допоміг вихід на поле другого форварда Ідейє. Навіть у заверашальні хвилини у киян не вийшов штурм воріт. Господарі вміло оборонялся і не дали зіпсувати святковий салют Луганська, який розпочався ще під час самої гри.

Коментарі ()