Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Арсенал" 7:0. Новий рекорд результативності на "Донбас Арені"

05.10.2013 15:34 922 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Арсенал" 7:0. Новий рекорд результативності на "Донбас Арені"

Домашній матч донецького "Шахтаря" з київським "Арсеналом" у чемпіонаті походив на легку прогулянку після важкого протистояння з "Манчестер Юнайтед" в Лізі чемпіонів. "Гірники", які вийшли на цю зустріч резервним складом, каменя на камені не залишили від свого суперника, і встановили новий рекорд результативності на "Донбас Арені".

З перших хвилин матчу "Арсенал" ще намагався щось протиставити супернику, але після першого пропущеного м'яча команда Бакалова посипалася. Чим і скористалися новачки "Шахтаря" Бернард і Факундо Феррейра, які починають шукати своє місце під сонцем у складі донецького клубу.

Бернард сьогодні виступав у якості асистента, записавши на свій рахунок чотири результативні передачі. Ну а Феррейра, відзначився хет-триком, і після кожного свого забитого м'яча змушував посміхатися на лавці запасних Луїса Адріано, який, схоже, отримав досить серйозного конкурента за місце на вістрі атаки команди Луческу.

Загалом же, говорити багато про цю гру нема сенсу, бо "Арсенал" грав без найменшого натяку на мотивацію, і біля воріт "Шахтаря" за дев'яносто хвилин створив лише два моменти. В обох випадках переможцем дуелі виходив Андрій П'ятов, роботи у якого сьогодні практично не було.

"Гірники" ж могли забити ще більше, проте десь не пощастило, а, можливо, команда Луческу вирішила не знущатися над суперником більше, ніж це було потрібно. Очки "Шахтар" взяв, уболівальника голами на будь-який смак порадував, рекорд встановив - що ще треба?

Коментарі ()