Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. Карпати - Металіст 0:2. Львівський нефарт

30.10.2013 19:40 1124 0
Кубок України. 1/8 фіналу. Карпати - Металіст 0:2. Львівський нефарт

Кубкові матчі з "Карпатами" у "Металіста" історично складаються дуже важко. Не винятком була і сьогоднішня гра. Яка, хоч і завершилася з комфортними 0:2 на користь команди з Харкова, за певних обставин могла б фінішувати з іншим рахунком.

Львівському клубу, який в останні роки традиційно робить акцент на Кубок, сьогодні відверто не щастило. Якби команда Севідова використала всі свої моменти біля воріт Горяїнова, вона б перемогла, мінімум, 3:2.

Бо більшу частину ігрового часу "Карпати" перегравали свого суперника, влучаннями у каркас ледь не зламала ворота харківського клубу, проте оце "ледь", як відомо, не рахується. "Металіст" показав, що досвід і майстерність - одні з найголовніших факторів у сучасному футболі.

Можна говорити про те, що на підсумковий результат міг би бути зовсім іншим, якби суддя поставив пенальті в епізоді, коли в штрафному збивали Федорчука. На повторі помітно, що Едмар все ж таки порушував правила, проте це "якби" аналогічно тому "ледь", про яке писалося вище, вже нічого не значитью.

Загалом, "Карпати" сьогодні справили позитивне враження на фоні лідера чемпіонату. Севідову треба трохи попрацювати з реалізацією, підлатати оборону, і, можливо, "Карпати" зможуть віднайти ту гру, якої чекають від неї львівські фани.

Що стосується "Металіста", то навіть без свого тренера, який, як відомо, зможе керувати діями своїх підопічних вже в наступній грі чемпіонату з "Ворсклою", команда показала свій футбол, і виконала поставлене перед нею турнірне завдання виходу до наступного кола.

Коментарі ()