Головне

Ташуєв вибачився перед Максимовим

21.10.2013 13:52 498 0

Головний тренер донецького "Металурга" Сергій Ташуев приніс свої вибачення екс-наставнику команди Юрію Максимову за те, що звинуватив його в поганій формі гравців і зайвій вазі у ряду футболістів.

За словами Ташуева, він вибачився перед тренером "Мордовії" по телефону, і якщо знадобиться, готовий вибачитися публічно.

"По-перше, відразу хочу сказати, що я, як тренер, не маю права обговорювати роботу своїх колег. Даючи інтерв'ю київському журналісту по телефону, я жодним чином не звинувачував ні Максимова, ні його роботу.

В останні дні ми проводили медичне обстеження з метою дізнатися, в якому фізичному стані зараз знаходяться наші футболісти. Кожен гравець індивідуальний, і з чим пов'язані його проблеми, ми і хочемо з'ясувати. Якщо я дозволив собі якісь натяки в тому інтерв'ю, то я готовий публічно вибачитися перед Юрієм Максимовим. Сьогодні я поспілкувався з ним по телефону, і ми обговорили ситуацію, що склалася, і я приніс йому свої вибачення", - цитує Ташуєва офіційний сайт "Металурга".

Коментарі ()