Головне

Доля київського "Арсеналу" вирішиться у найближчі дні

21.10.2013 10:02 1004 0

Київський "Арсенал", що знаходиться на межі банкрутства, може знятися з чемпіонату України найближчими днями. Ситуація з передачею документів між старим і новим власником клубу може привести до банкрутства клубу.

На початку 2013 року "Арсенал", що зазнає фінансових проблеми, прийняв Володимир Онищенко, проте документи на клуб він досі не отримав від попереднього власника Вадима Рабіновича, пише "Спорт-Экспресс в Украине".

Як запевнив генеральний директор киян Віктор Головко, Рабінович погасив борги, що накопичилися за час його правління, і готовий віддати Онищенку документи, що не мають фінансових зобов'язань. Проте Онищенко з невідомих причин їх забирати не поспішає. Окрім цього, з новим президентом українська команда накопичила нові борги.

"Думаю, що в понеділок-вівторок все вирішуватиметься, - сказав спортивний директор "Арсеналу" Владислав Ващук програмі "Великий футбол". - Як тільки ми, нібито, вже не оплачуємо ігри, тут відразу ніби як з'явилися документи. Так не можна. Я вважаю, це не то що знущання - так ніхто не робить".

Коментарі ()