Головне

Хрістопулос: Підсумковий результат не виправдав тих старань, які ми проявили на полі

21.10.2013 08:20 410 0

Старший тренер "Таврії" Янніс Хрістопулос залишився задоволений грою своєї команди у матчі 13 туру Прем`єр-ліги з донецьким "Металургом" (1:2).

Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

"Була відкрита гра. Обидві команди хотіли перемогти. Перші хвилини ми були здивовані. Але незважаючи на це, ми не дозволили суперникові створити велику кількість моментів. Природно, "Металург" міг вийти вперед в епізоді з пенальті. Але і у нас був відмінний момент в першому таймі, коли Фещук міг забити гол.

У другій половині ми змінили деякі речі. На жаль, на початку другого тайму ми пропустили непотрібний гол зі стандартного положення. Але ми добре билися, створили декілька добротних можливостей біля воріт супротивника. На жаль, підсумковий результат не виправдав тих старань, які ми проявили на полі.

Як відомо, у нас достатня кількість проблем з початку сезону. Вони нікуди не поділися. Та все ж я задоволений грою майже усіх хлопців, які сьогодні билися. Але нам треба знайти якісь рішення. Найближчими днями потрібно обговорити деякі моменти із засновником клубу, - цитує тренера офіційний сайт клубу.

Коментарі ()