Головне

Рева: "Відбувається великий дисбаланс у колективі, коли той отримав, той не отримав"

14.10.2013 12:31 603 0

Гравці "Арсеналу" звернулися до керівництва клубу з проханням прояснити ситуацію та сплатити заборгованість.

Про ситуацію у київській команді "Профутболу" розповів голкіпер Віталій Рева.

"Ми не розуміємо, яке у нас майбутнє, хто насправді є господарем. Я не кажу, що нам треба обов'язково знати, але незрозуміло кому і куди звертатися", - сказав він.

"Головний тренер написав заяву. Але незрозуміло: є генеральний директор, є почесний президент, хто повинен підписувати? Прийнято відставку, не прийнято?", - поділився Рева.

Віталій зазначив, що футболісти жалкують про звільнення Юрія Бакалова, тому що висловили йому свою довіру та просили не залишати клуб.

Незрозумілі для гравців і виплати зарплати. Остання, за словами воротаря, тому доказ.

"Настрій не дуже хороший. Остання виплата грошей була якась незрозуміла і диференційована. Плюс не отримали гроші масажисти і лікарі. Відбувається великий дисбаланс у колективі, коли той отримав, той не отримав, той отримав 30%, той 50%, той 70%", - зауважив Рева.

"Так не можна: я прийшов, отримав гроші, а дядько, який зі мною працює ті ж чотири місяці, не отримав. Несправедливо", - цитує його "Проспорт".

Нагадаємо, що на початку вересня Олександр Онищенко призупинив фінансування клубу через те, що колишній власник Вадим Рабинович не передав необхідні документи.

Коментарі ()