Головне

Матч "Сталь" (Алчевськ) – "Динамо-2" перенесено

08.10.2013 15:22 382 0

Керуючись регламентом, адміністрація ПФЛ задовольнила прохання "Динамо-2", тому поєдинок 14 туру, який було заплановано на 12 жовтня, відбудеться в один із резервних днів.

Головною причиною такого рішення є те, що частину виконавців "Динамо-2" було викликано до розташування своїх збірних, пише сайт клубу.

Під прапори молодіжної збірної України викликано захисника "біло-синіх" Дмитра Рижука. Оскільки українцям доведеться провести поєдинок проти Латвії, опонентом Рижука буде партнер по клубу й амплуа Віталійс Ягодінскіс. До речі, не виключено, що динамівець зіграє й за першу команду Латвії.

До збірної України U-19 також отримав виклик Роман Яремчук. Нападник "Динамо-2" вирушить до Казані на кваліфікаційний раунд XII Чемпіонату Європи УЄФА U-19. Суперниками "жовто-синіх" будуть збірні Естонії, Мальти та Росії.

Четвертим "збірником" у складі "Динамо-2" є Ахлетдін Ісраїлов, який отримав виклик до національної команди Киргизії та має шанс дебютувати в головній збірній своєї країни, яка 15 жовтня прийматиме Таджикистан.

Коментарі ()