Головне

ФК "Металіст" уже вимагає зарахувати "Дніпру" технічну поразку

06.10.2013 23:06 545 0

Футбольний клуб "Металіст" вимагає зарахувати технічну поразку ФК "Дніпро" у зв'язку з порушеннями регламенту змагань в очному протистоянні.

Про це йдеться відкритому листі харків'ян, яке адресоване громадськості, Федерації Футболу України та Прем'єр-лізі.

"Після 45-ти хвилин, протягом яких стадіон залишався без освітлення, делегатом матчу було прийнято рішення про зупинку поєдинку. Варто взяти до уваги, що подібне порушення - не форс-мажор.

Стадіон є власністю ФК " Дніпро", і саме клуб несе всю відповідальність за те, що сталося на "Дніпро-Арені", а саме: незабезпечення належних умов для проведення матчу, а також незабезпечення безпеки протягом 45-хвилинної паузи (проникнення двох вболівальників господарів по металевих конструкціях на дах з наступним скиданням палаючих фаєрів на голови уболівальникам "Металіста").

Вважаємо, що з боку клубу не було прийнято ніяких активних дій, щоб вирішити технічні проблеми і прискорити процес усунення проблем з освітленням. ФК "Дніпро" не забезпечив функціонування резервної системи.

У сформованій ситуації, вважаємо, що ФК "Дніпро" має бути зараховано технічну поразку, адже перегравання або догравання матчу просто фізично неможливі, бо вже завтра гравці обох команд вирушать до табору національних збірних", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, рішення по матчу буде прийняте у понеділок, 7-го жовтня.

Коментарі ()