Головне

На матчі "Дніпро" - "Металіст" працюватимуть представники трьох адміністративних судів

04.10.2013 21:03 513 0

Крім правоохоронних органів на матчі 12-го туру УПЛ між "Дніпром " і "Металістом" працюватимуть представники трьох судів: Кіровського, Красногвардійського і Бабушкінського районів.

Про це повідомив заступник начальника обласного управління МВС Сергій Третьяков.

"Чергові судді розглядатимуть адміністративні правопорушення прямо на місці. За порушення правопорядку на матчі, крім адміністративної відповідальності, передбачена і кримінальна. Приміром, за фактом хуліганства вболівальників "Дніпра" під час торішнього матчу з харківським "Металістом" розпочато кримінальне провадження. Відомості внесені в ЕРДР, ведеться слідство", - сказав він.

"Попередній рік показав, наскільки непримиренними можуть бути відносини між уболівальниками обох клубів. Тоді було затримано близько 60 вболівальників футбольного клубу "Дніпро", з них 29 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності", - зазначив Третьяков.

За його словами, зараз проводиться робота з місцевими фанами.

"Ви знаєте, якщо буде необхідність, то ми будемо супроводжувати фанатів "Металіста" до самого Харкова. Ми приймаємо всі необхідні заходи, щоб не допустити протиправних дій", - сказав Третьяков.

Повідомляється, що 6-го жовтня в цілях безпеки після матчу "Дніпро" - "Металіст" харківських уболівальників міліція зможе супроводжувати до кордону з Харківською областю, пише Чемпионат.com.

Коментарі ()