Головне

Хуанде Рамос: "Команда проявила велике бажання"

04.10.2013 08:55 724 0

Головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос прокоментував поразку своєї команди у матчі групового етату Ліги Євпропи проти "Фіорентини".

Про це інформує офіційний сайт дніпропетровців.

"Команда проявила велике бажання. Інша справа, що не все виходило. Ми віддавалися, гравці зробили все від них залежне, залишили всіх себе на полі . Інша справа, що щось не вийшло", - розповів Рамос.

"Погодні умови? Не можна приймати стан поля за виправдання - ні в разі поразок , ні в разі перемог . Поле було однаковим для обох команд. Воно було непросте, тому що дощило, було багато води, випало багато опадів. У деяких ділянках поля м'яч застрявав, і було складно грати", - додав він.

За словами іспанського фахівця, обидві команди перебували в однакових умовах.

"Це - футбол, і ти повинен пристосовуватися до такого покриття, з яким маєш справу", - зазначив тренер дніпрян.

"Що стосується суперника , то мене не здивувала сьогоднішня гра. Ми знали, що італійці завжди діють в цьому ключі: міцні, сильні команди, дуже щільно грають в обороні. Думаю, ми сьогодні вели гру. Були у нас можливості", - зазначив Рамос.

На його думку, Інша справа, що італійці скористалися тим, що створили біля воріт "Дніпра", були точніше в завершальній стадії атак.

"Ми зробили все можливе, щоб домогтися позитивного результату, але в той же час і результат варто визнати справедливим", - підкреслив наставник "Дніпра".

Коментарі ()