Головне

Ліга Європи. "Чорноморець" - ПСВ 0:2. Прикра поразка Григорчука

04.10.2013 00:15 687 0
Ліга Європи. "Чорноморець" - ПСВ 0:2. Прикра поразка Григорчука

Одеський "Чорноморець" зазнав прикрої поразки в поєдинку з ПСВ. У матчі, в якому команда Григорчука награла, як мінімум, на нічию, все вирішили два необов'язкові, можна навіть сказати випадкові голи суперника.

Перший забив Депай, який метрів з двадцяти відправив м'яч у сітку по бездоганній траєкторії, якій би позаздрив сам Кріштіану Роналду. При цьому, це була чи не перша атака гостей на ворота Дмитра Безотосного.

Другий "Чорноморець" пропустив вже в кінцівці матчу, коли сил на боротьбу залишалося не так і багато, а психологія починала "шкутильгати" від усвідомлення того, що врятуватися вже не вдасться. Хоча, по грі одесити сьогодні переграли свого суперника. Єдине, що не забили. Проблеми з реалізацією - ось основний головний біль Романа Григорчука на сьогодні.

В першому таймі одесити грали дуже обережно, а швидкий пропущений м'яч трохи "розклеїв" команду. Тому до перерви всі атаки завершувалися або передчасними ударами в нікуди, або ж неточними передачами.

В антракті тренер провів з командою роботу, і одесити почали грати куди більш гостріше. Проте повторити фокус, який був продемонстрований в грі проти загребського "Динамо", коли за десять хвилин одесити зробили гру, сьогодні команді Григорчука не судилося. ПСВ більшу частину ігрового часу оборонявся, і робив це досить успішно.

Після фінального свистка гості, які ще трохи більше двох годин назад вважалися беззаперечним фаворитом, не приховували своєї радості від такого результату. Ну а в очах Григорчука читався смуток через те, що його команда програла гру, в якій заслужила набагато більше.

Коментарі ()