Головне

Ліга Чемпіонів. "Шахтар" - "Манчестер Юнайтед" 1:1. Розійшлися миром

02.10.2013 23:58 580 0
Ліга Чемпіонів. "Шахтар" - "Манчестер Юнайтед" 1:1. Розійшлися миром

У вересні "Шахтар" провів п'ять поєдинків, в яких здобув три перемоги, одного разу зіграв внічию і ще один раз програв. Поразка припала на саму першу гру місяця в межах 9-го туру чемпіонату України проти "Карпат" (2:3). Якщо порахувати кількість забитих м'ячів "Шахтаря" у вересні, виходить, що найкраще команда Мірчі Луческу діяла на останніх хвилинах. Матч проти "Манчестер Юнайтед" не став винятком.

"Гірники" пропустили першими після моменту на 18-й хвилині матчу. Валенсія втік від Хюбшмана і прострілив у штрафний майданчик, Ракицький м'яч зупинив, але вибити його не встиг, "снаряд" підібрав Велбек, який з близької відстані розстріляв ворота П'ятова.

Після забитого голу "Манчестер Юнайтед", як і передбачалося, трохи притиснувся до своїх воріт, давши можливість господарям поля атакувати. "Шахтар" доволі швидко заволодів територіальною перевагою, але футболістам Мойєса вдалося втримати мінімальну перевагу до перерви.

Другий тайм почався з атак донецької команди, яка прагнула скоріше відігратися, проте "гірникам" явно не вистачало фінального удару в площину воріт. Незважаючи на збільшення темпу в грі, "Манчестер" грамотно оборонявся, і міг навіть подвоїти свою перевагу. Ван Персі мав чудовий момент для того щоб забити другий гол, але вдало підстрахував своїх партнерів Ракицький.

Свій шанс відновити паритет на табло"Шахтар" мав на 64-й хвилині. Відич за зрив атаки отримав "гірчичник", однак небезпечний стандарт у виконанні Срни прийшовся прямо у стінку, яку вишукував де Хеа.

Тиск "Шахтаря" продовжував наростати і це таки дало результат. Ракицький увійшов в штрафний майданчик суперника, виконав простріл, м'яч відскочив на ногу досвідченого Відича, який викотив його під удар Тайсону - 1:1.

Манкуніанці після пропущеного голу не стали форсувати події, а повністю зосередилися на обороні - Девіда Мойєса явно влаштовувала нічия. "Шахтар" надалі продовжував наполегливо атакувати, проте рахунок у матчі залишився незмінним.

Коментарі ()