Головне

Стороженко на 20 грудня пророкує революцію в українському футболі?

30.09.2013 13:22 672 0

На наступному Конгресі Федерації футболу України буде піднято гостре питання.

Про це на прес-конференції в Києві заявив віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"20 грудня, на Конгресі ФФУ, справді, може виникнути дуже гостре питання. І не з приводу зняття Стороженка і Попова", - сказав функціонер.

Також Стороженко закликав журналістів, які підконтрольні Григорію Суркісу, бути об`єктивними у подачі інформації.

"За останні місяці на адресу ФФУ було багато критики. Все те, що не робилося - все не так. То Стороженка треба зняти, то Попова. Що зняти? Піджак?! Звертаюся до журналістів, які контролюються Григорієм Михайловичем: будьте об'єктивні.

Коли обрали Суркіса віце-президентом УЄФА, наступного дня з'явилося інтерв'ю Колоскова, в якому той каже, що тепер на Україну поллється "манна небесна", що Україна отримає преференції, а її інтереси відстоюватимуться на найвищому рівні", - розповів Стороженко.

Нагадаємо, що у неділю 29 вересня, у програмі "Великий футбол" Стороженко заявив, що саме завдяки Григорію Суркісу був відсторонений від Ліги чемпіонів "Металіст".

Також Стороженко сказав, що віце-президент УЄФА Григорій Суркіс до 27 вересня не пропонував своєї допомоги по рішенню ФІФА щодо України.

У цей же день у програмі "Профутбол" Григорій Суркіс заявив, що президент ФФУ Анатолій Коньков відмовився від його допомоги.

Коментарі ()