Головне

Куніцин звинуватив у поразках "Таврії" Могильова та Гостєва

24.09.2013 08:46 719 0

Сімферопольська "Таврія" наразі перебуває на межі вильоту з Прем'єр-ліги, а "головні куратори кримського футболу" нічого у цій ситуації не роблять.

Про це народний депутат України Сергій Куніцин написав у відкритому зверненні до почесного президента клубу Анатолія Могильова та президента РФФК Миколи Гостєва.

"Спостерігаючи протягом останнього часу за подіями, що відбуваються навколо і всередині головної кримської команди, я мимоволі задаюся питанням: "Чому не діють у такій критичній ситуації ті, кого визначили головними кураторами кримського футболу?" - риторично перепитав Куніцин.

За його словами, публічно звернутися його примусила велика кількість листів, які регулярно приходять на електронну пошту персонального сайту.

"Злети і падіння, безумовно, мали місце бути, проте вони не були такими болючими, як сьогодні, коли команда опинилася на останньому місці турнірної таблиці. Досягнутий антирекорд клубу - 7 поразок поспіль", - зазначив чиновник.

"Команда перебуває на межі вильоту, і бездіяльність з вашого боку неприпустима. Я висловлюю надію, що ви, як люди, на яких сьогодні покладена велика відповідальність за розвиток футболу в автономії, спробуєте вплинути на ситуацію хоча б у цей критичний момент", - додав депутат.

Додамо, що Сергій Куніцин є президентом "Таврії", Анатолій Могильов - почесним президентом клубу, а Микола Гостєв - радником генерального директора.

Нагадаємо, раніше Куніцин заявляв, що "готовий хоч з чортом спілкуватися, щоб допомогти "Таврії".

Коментарі ()