Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Карпати" 1:0. Ідейє розчаклував ворота львів`ян

22.09.2013 19:02 991 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Карпати" 1:0. Ідейє розчаклував ворота львів`ян

Схоже, що питання відставки Олега Блохіна знову відкладається. У матчі 10 туру  кияни на НСК "Олімпійський" переграли "Карпати". Для Блохіна гра з "Карпатами" могла стати останньою в столичному клубі. Нерви президента та інвесторів клубу могли і не витримати у разі втрати очок в цій грі.

Наставник киян змінив майже півкоманди у  порівнянні матчу з "Генком". На лавку посадили Віду, Тремулінаса, Ленса, Аруну, Ідейє та Вукоєвича. Зі старту матч розпочали українці Сидорчук та Макаренко. Обидва гру  не провалили і зіграли на рівні. Особливо це стосується Сидочука, який не боявся брати гру на себе і разів з п`ять бив здалеку по воротах. Чи не вперше у новому сезоні в "Динамо" запрацювали фланги, а гравці не боялися бити по воротах.

З перших хвилин поєдинку "Динамо" взяло гру під свій контроль. "Карпати" міцно засіли в захисті і зрідка доходили до штрафної киян. Штанги воріт "Карпат" обстрілювали Мбокані та Беланда. Кіпер львів`ян Ілющенков тягнув у цій грі майже все, а гравці атакуючої лінії "Динамо" били будь-куди, але не влучали у ворота.

"Карпати" "на смерть" стояли в захисті. Особливо це стосується другого тайму, коли команда Севідова глухо засіла в обороні. Києву було тяжко проходити ці щільні захисні редути, причому гравці "Карпати" грали на межі самопожертви. Львівська команда у цьому матчі була дуже близькою до нічиєї, але Блохін на останніх хвилинах пішов ва-банк і виграв.

По- перше, наставнику киян чи не вперше вдалося вгадати із замінами. Добре увійшов у гру Ленс, який тероризував "Карпати" по лівому фланзі і лише сам кілька разів міг пробити ворота гостей. Ну й вихід на заміну Ідейє врятував Блохіна. За три хвилини після появи на футбольному полі Ідейє відзначився забитим голом.

Знову таки цей м`яч допоміг Ідейє організувати Ленс, в якого вийшла гостра передача на Ярмоленка удар якого Ілющенков відбив, а ось втримати нігерійця на добивання захисники "Карпат" не зуміли. У доданий арбіром часи гості мали бажання вирвати перемогу, а ось шансів забити гол вже не було.

"Динамо" отримує важливу психологічну перемогу, але питання по грі киян залишаються, як і питання до самого Блохіна.  

Коментарі ()