Головне

Ліга Європи. "Динамо" - "Генк" 0:1. Як "Динамо" на Чудо начудило

19.09.2013 23:59 2499 0
Ліга Європи. "Динамо" - "Генк" 0:1. Як "Динамо" на Чудо начудило

Київське "Динамо" продовжує розчаровувати своїх уболівальників. Після поразок в українській Прем`єр-лізі підопічні Олега Блохіна взяли курс на Європу. У стартовому матчі Ліги Європи на НСК "Олімпійський" біло-сині програли бельгійському "Генку" з рахунком 0:1.

19 вересня увесь православний світ святкує Михайлове Чудо. Архістратиг Михаїл у місті Хонех, у Фрігії, врятував від зруйнування церкву — повернув у протилежний бік воду, якою мали її затопити, пустивши її в ущелину. У цей день забороняється віруючим працювати.

Очевидно, це свято, гравці київського "Динамо" зрозуміли по-своєму і, щоб не грішити, перестали грати у футбол. Але Чуда не сталося, ворота "Генка" Святий Михаїл не розсунув і м`яч туди не поклав.

Аналізувати гру київського "Динамо" у грі з бельгійцями - даремна справа. По закінченні матчу увесь "Олімпійський" свистів, а ультрас команди повернулися до поля спинами.

Футболу у виконанні "Динамо" в цей день не було. "Генк" на перемогу в цей вечір також не награв, але свій гол гості забили. У Горью вдався удар в кут воріт поруч зі штангою і навіть не врятував Коваль, який в першому таймі був найкращим гравцем у складі киян.

Практично весь матч гравці "Динамо" грали без швидкості, не працювали фланги, не було пресингу, і очевидно особливого бажання. Носився по полю Ярмоленко, Гусєв, бив по воротах Безус. Як завжди мав претензії до судді Хачеріді. Це всі дії гравців "Динамо" у цій грі.

В останні 15 хвилин гри, коли "Генк" сів у глуху оборону, а м`яч таки не йшов у ворота бельгійців. Тим не менш особливого бажання зіграти через не можу в дорогих новачків киян, таких як Мбокані, Ленс, Ідейє чи Беланда, не було.

Те що команда не грає, мав помітити і Блохін. Але це вже стає традицією, і столичний уболівальник потроху звикає до поразок з тренером Блохіним. Чи звикнуть до них брати Суркіси та нові спонсори клубу стане відомо в найближчі дні.   

Коментарі ()