Головне

Ліга Європи. "Пандурій" - "Дніпро" 0:1. Хай і бліда, та все ж перемога

19.09.2013 22:50 1202 0
Ліга Європи. "Пандурій" - "Дніпро" 0:1. Хай і бліда, та все ж перемога

Свої виступи на груповому етапі цьогорічної Ліги Європи "Дніпро" розпочав перемогою в Румунії. Можливо, ці три очки далися команді Рамоса важче, аніж можна було очікувати, але головне, що необхідний результат в матчі із "Пандурієм" українці все ж вибороли.

Хоча розпочали зустріч дніпропетровці впевнено. Гості з перших хвилин увімкнули швидкості, розраховуючи забити швидкий гол, і румуни не одразу знайшли спосіб впоратися із активністю "дніпрян", тому були змушені часто фолити, що призвело до кількох попереджень на старті поєдинку.

Але у захисті "Пандурій" діяв надійно, не даючи "Дніпру" дістатися до воріт ані з гри, ані за допомогою стандартів, де румуни вдало ловили Зозулю та партнерів у штучні офсайди.

Ближче до середини першого тайму господарі вирівняли гру, відсунувши її від своїх воріт. Але, мабуть, цим самим занадто заспокоїли себе, бо не зуміли втримати Руслана Ротаня під час розіграшу кутового - капітан "Дніпра" замкнув подачу Коноплянки та вивів свою команду уперед.

І могли "дніпряни" одразу ж знімати всі запитання, коли Зозуля вивів на воротаря Матеуса: бразилець голкіпера обвів, але на той час місце на лінії встиг зайняти захисник, який і виграв цю дуель, вберігши румунів від другого голу.

Другий тайм виявився ще менш видовищним. "Дніпро" продовжував контролювати хід поєдинку, але занадто багато браку дозволяли собі українці, через що зміцнити перевагу в рахунку їм так і не вдалося. "Пандурій" же кілька разів гостро огризався, а виділявся у складі румунської команди колишній львів’янин Ерік, якому вдалася не одна гостра передача на партнерів. Але господарі також не награли на те, аби обіграти оборону "Дніпра" на чолі із Бойком.

Тож, попри дещо нервову кінцівку, дніпропетровці здобувають мінімальну перемогу. І хоча якістю гри цього разу вони не вразили, зі стратегічної точки зору результат не може не тішити. А вже у другому турі, приймаючи в Дніпропетровську "Фіорентину", доведеться діяти зовсім по-іншому.

Коментарі ()