Головне

Бєланов: "Блохін виявився заручником непростої ситуації"

17.09.2013 12:27 539 0

Колишній гравець "Динамо" , володар Золотого м'яча 1986 Ігор Бєланов заявив , що головний тренер " біло -синіх " Олег Блохін став заручником непростої ситуації , яка склалася в київському клубі.

Бєланов щиро співчуває колишньому партнеру по збірнй СРСР і київському "Динамо". 

"Пропускати три сухих м'ячі в одному матчі...Ви мене вибачте, такого у "Динамо" давно не було. Це нікуди не годиться", - заявив він.

"Пора динамівським зіркам відпрацьовувати чималі гроші, прописані за контрактом. А заодно - перейнятися, нарешті, до емблеми "Динамо" та історії клубу повагою", - додав екс-гравець київського клубу.

За його словами, можливо, динамівцям потрібен стресовий струс, щоб вони згадали про свої професійні обов'язки.

"Щиро співчуваю колишньому партнеру по київському "Динамо" і збірній СРСР Олегу Блохіну : він виявився заручником непростої ситуації " , - підкреслив Бєланов.

"Адже ставитися до справи так, як зараз, не можна. Я б навіть сказав, неприпустимо. Дивишся на лаву запасних , а гравці на них лежать, немов відпочивають", -цитує Бєланова sport-express.ua.

Нагадаємо, в неділю, 15 вересня, в матчі української Прем'єр -ліги харківський "Металіст" впевнено переграв київське "Динамо" з рахунком 3:0.

Коментарі ()