Головне

У ПФЛ підтвердили, що матч "Сталь" - "Буковина" не відбудеться

29.08.2013 23:32 707 0

У четвер, 29 серпня, на адресу Адміністрації ПФЛ надійшов лист від ФСК "Буковина", у якому йдеться про невиїзд команди клубу до Алчевська.

Як повідомив генеральний директор клубу Віктор Олійник, таке рішення пов’язане з відсутністю фінансування, пише офіційний сайт ПФЛ.

Втім, наразі клуб не має намірів зняти команду зі змагань серед команд клубів Першої ліги: тривають тренування та підготовка футболістів до домашніх матчів з тернопільською "Нивою" та чернігівською "Десною".

Як повідомив президент ПФЛ Мілетій Бальчос, у ПФЛ глибоко стурбовані проблемами, що виникли у "Буковині", адже цей клуб завжди відрізнявся стабільністю у фінансуванні.

"Клуб розпочав роботи з реконструкції стадіону та будівництва навчально-тренувальної бази, проте реалізацію цих проектів наразі призупинено через відсутність коштів. Керівництво клубу веде активний пошук нових інвесторів, але, на жаль, ситуація невтішна", - сказав він.

"Насправді це абсурд: команда, яка минулого сезону входила до п’ятірки лідерів чемпіонату, сьогодні опинилася, м’яко кажучи, на межі зникнення", - додав Бальчос.

Коментарі ()