Головне

"Дніпро" оштрафували на 125 тисяч гривень за неправомірні дії вболівальників

29.08.2013 18:18 566 0

У четвер, 29 серпня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв ряд важливих рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги та другої ліги.

Як пише сайт ФФУ, за використання піротехнічних засобів та скандування нецензурних виразів вболівальниками "Волині" на стадіоні "Авангард" 19 серпня 2013 року під час матчу 6-го туру з львівськими "Карпатами" луцький клуб має сплатити 25 тисяч гривень.

"Карпати" також оштрафовано на аналогічну суму коштів за такі ж порушення, допущені вболівальниками львівського клубу під час даного матчу.

50 тисяч гривень сплатить ФК "Динамо" Київ за використання піротехнічних засобів та пошкодження індивідуальних пластикових сидінь вболівальниками "Динамо" команді на стадіоні "Славутич-Арена" у Запоріжжі 25 серпня 2013 року під час матчу 7-го туру чемпіонату з місцевим "Металургом".

Дніпропетровський "Дніпро" отримав штраф у розмірі 125 тисяч гривень за неправомірні дії вболівальників на стадіоні "Дніпро-Арена" 25 серпня 2013 року під час матчу 7-го туру чемпіонату з донецьким "Шахтарем".

За скандування нецензурних виразів та пошкодження індивідуальних пластикових сидінь вболівальниками "Шахтаря" під час цього ж матчу донецький клуб оштрафовано на 75 тис. гривень.

За скандування нецензурних виразів та демонстрацію банерів образливого та некоректного змісту вболівальниками "Металісту" на стадіоні "Металіст" 24 серпня 2013 року під час матчу 7-го туру чемпіонату з "Севастополем" харківський клуб отримав штраф у розмірі 37,5 тис. гривень.

Коментарі ()