Головне

Ліга Європи. "Дніпро" - "Нимме Калью" 2:0. Без зайвих нервів

29.08.2013 23:55 1363 0
Ліга Європи. "Дніпро" - "Нимме Калью" 2:0. Без зайвих нервів

Хай і зазначив дипломатичний Рамос на передматчевій прес-конференції, що у його команді немає поділу на основних та резервних виконавців, але вже тоді було зрозуміло, що на матч-відповідь із естонським чемпіоном на поле вийдуть ті футболісти, які нечасто з’являються на полі в офіційних матчах.

Воно й не дивно: результат першої зустрічі в комплексі із внутрішнім календарем, який помістив звітний поєдинок між матчами із "Шахтарем" та "Динамо", так і закликали поберегти ключових виконавців та перевірити найближчий резерв.

І справді, у стартовому складі "Дніпра" хіба чотирьох гравців можна було вважати основними, та й навіть з них один - Чеберячко - пішов відпочивати по перерві. Але й ті виконавці, що вийшли на поле, гідно впоралися зі своїм завданням.

Граючи у своє задоволення, "дніпряни" підбиралися все ближче до воріт Телеша, і нарешті Кобахідзе вдалося вийти віч-на-віч із голкіпером - Сандро впевнено переграв воротаря, відкривши рахунок і ще більше заспокоївши й без того не надто видовищний поєдинок.

У другому таймі місцеві фанати вже могли дозволити собі розважатися виконанням українських народних пісень, зрідка поглядаючи на поле, аж доки увагу не привернув до себе їх улюбленець. Роман Зозуля, який по перерві замінив Селезньова, ударом головою завершив комбінацію, яку сам на мить раніше й розпочав. "Нема Зозулі - нема голів!", фанатський "заряд" знову підтвердив свою актуальність.

От так впевнено (настільки, що аж незвично) "Дніпро" оформив вихід до групового етапу. Там таких слабких суперників, напевне, вже не буде - але ж тим цікавіше буде спостерігати за осінніми баталіями. А зараз дніпропетровці беруть курс на Київ, де поміряються силами із "Динамо" і продовжать доводити серйозність своїх претензій на високі місця.

Коментарі ()