Головне

Ліга Європи. "Динамо" - "Актобе" 5:1. Однією лівою

29.08.2013 21:16 1269 0
Ліга Європи. "Динамо" - "Актобе" 5:1. Однією лівою

Київське "Динамо" у матчі-відповідь плей-офф Ліги Європи на порожньому НСК "Олімпійському" розбило казахський "Актобе"з рахунком 5:1. Не факт, але можливо, без підтримки уболівальників столична команда грає на одному диханні, мабуть, не так сильно переживають через свист трибун.

У грі з "Актобе" наче ми усі не бачили матчу недільної давнини в Казахстані, де підопічні Олега Блохіна насилу здобули перемогу. У Києві була зовсім інша гра. І не тому, що не було глядачів. Уся справа в тому, що "Динамо" зіграло у свій футбол, а казахи грали як вміли і як їм давав суперник. Але навіть на один гол у ворота Коваля вони награли. Щоправда, він був забитий з пенальті за фол Драговича, але тим не менше.

Як би усі не співали дифірамби "Актобе" після гри в рідних стінах, але, то був не рівень казахського клубу, то так кволо з піке виходить підбитий літак київського "Динамо".

На НСК "Олімпійському" грала лише команда, а інша, вже при рахунку 2:0, лише мучилася і чекала фінального свистка. Київське "Динамо" майже весь матч пресингувало а команда 30-річних аксакалів, не зуміла скласти конкуренцію киянам в цьому забігу.

Гра закінчилася закономірним розгром "Актобе". Цього вечора пішла гра і в Ленса, який сам забив і віддав результативну передачу, і в Ярмоленка, який асистував Безусу, коли той забивав. Знову побачили ми "старого-доброго" Гусєва, який в цій грі поставив остаточну крапку. Ледь не забив у цій зустрічі навіть Хачеріді, якому було нудно в захисті, і він зробив забіг у штрафну казахів, що завершився сильним ударом трохи вище воріт.

Питань по цій грі і з цим суперником до "Динамо" немає. Тепер варто чекати опонентів по груповому турніру Ліги Європи, а вибір там великий...

Коментарі ()