Головне

Кварцяний: "Глухоніма команда! Характеру немає, сире м'ясо не їдять"

25.08.2013 11:29 780 0

"Волинь" не витримує напруги та другий матч поспіль втрачає перемогу в останні хвилини.

Про це після поєдинку з "Ворсклою" (3:3) розповів у коментарі телеканалу "Футбол" наставник луцького клубу Віталій Кварцяний.

"Кожен матч граємо з відтінком підвищеної напруги. Команда не витримує вже дві гри - на 85-й хвилині у Луцьку втратили перемогу з "Карпатами", так само і сьогодні. Дуже шкода, адже багато роботи проробили", - сказав він.

"Сказав Шикову, що він вже не капітан. Кажу йому "Чого ти мовчиш?". Не знаю, кого капітаном поставити, може, підкажете? Я завтра ж поставлю. Всі глухонімі! Глухоніма команда", - додав тренер.

За словами Кварцяного, повинна бути у команді внутрішня аура керівних дій, внутрішня дисципліна, треба один одному підказувати.

"А всі грають як вийде, мовчки. Є командне "щось", але не вистачає концентрації. Недопрацювали, недобігали. Суддя не дав жовту картку, коли Масло забив гол, хоч йому гомілкостоп відірвали. І третій гол не зарахували, який був чистий. Якби в Англії такий гол не зарахували, суддя би вже не працював, напевно. Це ганьбить український футбол", - розійшовся він.

"Футболісти повинні були дограти на характері. Але характеру немає, сире м'ясо не їдять", - підсумував Кварцяний, якого цитує terrikon.com.

Коментарі ()