Головне

Сачко: "Насправді, могли і виграти, могли і програти"

25.08.2013 09:54 559 0

Гравці "Ворскли" думають, коли виграють або залишаєються у більшості, що гра зроблена.

Про це після нічийного поєдинку з "Волинню" (3:3) заявив тренер полтавців Василь Сачко, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Гра вийшла цікавою, красивою, хорошою, гольовою для глядачів і хвилюючою, валідольною для тренерів. Щось відбувається у психології футболістів, коли ми або виграємо або залишаємося у більшості, - вони вважають, що гра зроблена", - сказав він.

"Насправді, могли і виграти, могли і програти. Замість того, щоб за рахунку 2:0 забивати ще, пропустили гол, почали нервувати. Я однак вдячний хлопцям за гру, вони старалися, хоча багато чого не виходило. З командою треба пройти якийсь етап", - додав тренер.

За словами Сачка, "Волинь" фізично здорова міцна команда, а зріст футболістів зіграв важливу роль у цьому матчі.

"Ми програвали у єдиноборствах у нашому штрафному. Ми намагалися грати флангами. Дещо у нас вийшло, я радий, що ми забили три м'ячі, але засмучений, що пропустили три м'ячі", - зауважив він.

"Пропустили голи - винні захисники, винні гравці та тренери. Так буває, це футбол. Його без помилок не може бути. З одного боку втратили, а з іншого - придбали. "Волинь" заслуговує поваги. Вони зіграли з лідерами, ще будуть додавати, попсують нерви багатьом іншим командам", - підсумував він.

Коментарі ()