Головне

Прем'єр-ліга. Металіст - Севастополь 3:1. Майстер-клас від харків'ян

24.08.2013 21:49 1366 0
Прем'єр-ліга. Металіст - Севастополь 3:1. Майстер-клас від харків'ян

Поєдинок "Металіста" проти "Севастополя" залишив двозначне враження. В принципі, перемога з рахунком 3:1 є більш ніж впевненою, проте підсумковий рахунок міг бути і більшим. Або ж, використай підопічні Орбу свої моменти, і не таким радісним для команди з Харкова.

"Металіст" в атаці повністю переграв суперника, оборона якого не встигала за швидкими гравцями харків'ян. Проте, варто віддати належне і гостям, які провели дуже пристойний матч проти одного з претендентів на найвищі місця у чемпіонаті. "Севастополь" показав характер, проте десь йому трохи не вистачило удачі.

"Металіст" же, який у цьому році, швидше за все, про єврокубки може забути, показав гру, яка достойна Ліги чемпіонів. Девіч, Соса і Гомес в атаці постійно тримали суперника у напрузі, Гуйе і Дишленкович надійно закривали тили, а командна взаємодія достойна найвищої похвали.

Перший м'яч "металісти" розіграли як по книжці, коли Девіч після довгого пасу з глибини розібрався із захисником і голкіпером. Другий був забитий після стандарту. Перед цим "Севастопол" вдалося зрівняти рахунок, але паритет на табло протримався всього дві хвилини.

Ну а третій і останній гол "Металіста" був забитий з пенальті, який заробив Крістальдо. При цьому Джонатан змусив голкіпера Литовку порушувати правила, за що суддя і показав йому червону картку. Орбу до цього використав уже всі заміни, томі місце в рамці зайняв Маріуш Левандовськи. Але впоратися з ударом Крістальдо капітану "Севастополя" не вдалося.

"Металіст" переміг на класі. З такою грою і завантаженим матчами в єврокубках календарем основних суперників, Маркевич цілком реально може замахнутися на золоті медалі чемпіонату. Для цього лише треба правильно мотивувати гравців на внутрішню першість, і не втрачати очки там, де цього не трба робити.

Коментарі ()