Головне

Ліга Європи. "Актобе" - "Динамо" 2:3. Казахстанські пригоди Блохіна

22.08.2013 18:51 1478 0
Ліга Європи. "Актобе" - "Динамо" 2:3. Казахстанські пригоди Блохіна

Київське "Динамо" переграло "Актобе" у першому матчі раунд плей-офф Ліги Європи. Попри те, що Олег Блохін перед грою заявляв, що налаштовувати своїх гравців на цей поєдинок немає сенсу, схоже, що окремим виконавцям мотивації сьогодні і не вистачило.

Кияни впевнено розпочали зустріч, контролювали м'яч, проте грали без швидкості в атаці. І все ж, перший м'яч динамівці провели вже на 17-й хвилині, як говориться, на класі, коли Ярмоленко після прострілу Дуду розстріляв ворота суперника.

Після цього кияни трохи відпустили свого опонента, дали йому можливість потримати м'яч, і господарі, на радість місцевої публіки, після розіграшу стандарту рахунок зрівняли. Невдалий рикошет від Тремулінаса змусив команду Олега Володимировича починати все з початку.

Другий тайм кияни розпочали ще активніше, додали у швидкості, і буквально за вісім хвилин двічі розписалися у воротах Сідельникова. Спочатку Ідейе після передачі Аруни розібрався у штрафному, а потім Беланда, вийшовши на ударну позицію, відправив "шкіряного" точно в дальній кут. І після цього "Динамо" перестало грати у футбол.

А суперник, навпаки, на характері продовжував йти на ворота Шовковського, і вже за десять хвилин повернув інтригу в матч. Оборона київського колективу загубила Хайруліна, який з кута штрафного ударом в один дотик відправив м'яч в сітку воріт досвідченого столичного голкіпера.

Потім розпочалася десятихвилинка взаємних грубощів, яка принесла в "актив" суперників шість жовтих карток, і, нарешті розв'зка, яка могла б бути не такою позитивною для Блохіна і його команди. Хачеріді і Драговіч продовжували "варити" в своєму штрафному, і в одному з моментів "Актобе" був за крок від нічиєї - за Шовковського зіграв каркас воріт, у який м'яч влучив після удару Лисенкова з убивчої позиції.

У підсумку, перемога Блохіна, яка не вийшла такою легкою, як цього очікував тренер і його підопічні. Що стосується гри киян, то тут питань залишилось набагато більше, аніж було отримано відповідей.

Безумовно, оптимізм тренера, який впевнений у тому, що його клуб заслуговує сто відсотків грати у групі Ліги Європи - це похвально. Але така повільна атака і така дірява оборона може зіграти злий жарт і покарати Олега Володимировича за надмірну самовпевненість, якщо не в наступному матчі, то в найближчому майбутньому.

Коментарі ()