Головне

Ультрас "Севастополя" ледь не зірвали матч з "Дніпром"

18.08.2013 12:02 1236 0

7 серпня під час футбольного матчу "Севастополь" -"Дніпро" місцеві фанати влаштували безлади, постраждав гравець "Дніпра" Нікола Калініч, після цього арбітр зупинив гру.

Інцидент стався на 55-й хвилині матчу після того, як гості зрівняли рахунок. Севастопольські фанати закидали поле десятками фаєрів і уламками крісел.

Арбітр матчу Костянтин Труханов ухвалив рішення зупинити гру і відвести команди з поля. Капітан команди Маріуш Левандовськи підійшов до трибуни і спробував умовити фанатів поводитися стриманіше.

Президент клубу Олександр Красильников і почесний президент Вадим Новицький були присутні на матчі і також намагалися встановити контакт з уболівальниками, що розбушувалися.

Крім цього, під час матчу уболівальники "Севастополя" викрикували образливі речівки на адресу керівництва клубу, виявляючи невдоволення звільненням головного тренера Олега Кононова.

Через п'ять хвилин рефері повернув команди на поле, диктор по стадіону оголосив, що при новому інциденті клубу "Севастополь" буде зарахована технічна поразка, а стадіон дискваліфікований, інформує ukrinform.ua.

Нагадаємо, що ФК "Севастополь" вже був оштрафований на 125 тисяч гривень за неадекватну поведінку своїх фанатів під час матчу "Севастополь" - "Чорноморець".

Коментарі ()