Головне

Луческу: "З боку здається, що у "Таврії" немає господаря"

10.08.2013 22:53 558 0

Підсумковий рахунок матчу "Таврія" - "Шахтар" навіть не відображає ту перевагу, яка була у гостей.

Так вважає головний тренер "гірників" Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Загалом, і коментувати нічого. Ми були сильнішими в усіх компонентах, і рахунок на табло навіть не відображає ту перевагу, яка у нас була", - сказав він.

"Розумію, що зараз "Таврія" проходить через непростий момент - грає багато молодих футболістів. Поки їм, звичайно, складно. Задоволений я і результатом, адже сьогодні розігрувалися дуже важливі три очки", - додав тренер.

Також Луческу, залишився задоволений діями футболістів, які не грали з "Динамо", і ще трьох, хто не виходив раніше: Фернандо, Воловиком і Майконом.

"Крім цього, навіть сказати нічого. Складно щось коментувати після такого матчу. Рахунок міг бути більшим", - зауважив він.

Прокоментував Містер й інфраструктуру "Таврії".

"Стадіон, напевно, вже своє віджив - потрібен інший. Може, такий маленький, як у Севастополі, але більш акуратний і футбольний. Тоді буде відчуватися і підтримка вболівальників. Це дуже важливо для футболістів. А так з боку здається, що у команди немає господаря", - сказав тренер.

"Ясно, що є хороші, перспективні гравці. Але поки вони почнуть битися на рівних з іншими командами, напевно, потрібно ще багато часу. Було б дуже прикро втратити такий клуб", - підсумував він.

Коментарі ()