Головне

Прем'єр-ліга. "Металіст" у меншості громить "Волинь"

10.08.2013 23:37 1144 0
Прем'єр-ліга. "Металіст" у меншості громить "Волинь"

До матчу з "Волинню" "Металіст" підходив лише з однією новою кадровою проблемою - аргентинський півзахисник Торрес отримав травму у матчі з "Зорею" та вилетів на кілька місяців.

Деякі фахівці побоювались, чи зможуть гравці "Металіста" відновити сили після перемоги над ПАОКом. Виявилося, що цілком.

Долю поєдинку в Харкові вирішили два результативних штрафних удари господарів поля, які відбулись з інтервалом у дві хвилини. Спочатку Литовченко виймав м’яч із сітки воріт після філігранного удару Марко Девіча на 27-й хвилині, який точно поклав кулястого під поперечку воріт. А ще через дві хвилини зі схожої позиції вдруге змусив капітулювати голкіпера "Волині" Соуза.

Підопічні Кварцяного отримали якщо не нокаут, то нокдаун точно. Гра і далі проходила під диктовку харків’ян, але на 36й хвилині матчу Едмар абсолютно заслужено відправився відпочивати за небезпечний підкат з піднятою ногою проти Сімініна.

Після такого повороту луцька команда спробувала закріпитись у зоні суперника, але до небезпечних моментів біля воріт Дишленковича у першому таймі так і не дійшло.

Вилучення Едмара не завадило команді Маркевича домінувати на полі і в другому таймі. "Металіст" продовжував грати в швидкий і комбінаційний футбол.

На чужій половині поля господарі діяли небезпечно, що в кінцевому підсумку вилилося в третій гол. Дубль оформив Девіч, який вдало додав м’яч у сітку воріт Литовченка після удару новачка харків’ян Гомеса.

Забивши втретє, "Металіст" віддав ініціативу супернику. За 15 хвилин до кінця зустрічі гравці луцької команди почали завдавати удари по воротах Дишленковича, але якоїсь серйозної небезпеки ці постріли не несли.

За 10 хвилин до фінального свистка Мирон Маркевич зняв з гри двох своїх лідерів Девіча і Гомеса, продемонструвавши готовність захистити здобуту перевагу, що команді цілком вдалося.

Коли додані арбітром три хвилини минули, Себастьяну Бланко вдався шикарний дальній удар - м'яч зачепивши штангу влетів у дев'ятку воріт Литовченка, який матч сьогодні попросту провалив.

Коментарі ()