Головне

Букмекери знизили коефіцієнт ставки на перехід Суареса в "Арсенал"

10.08.2013 01:50 729 0

Британська букмекерська контора William Hill збільшила коефіцієнт ставки на те, що Луїс Суарес все ще буде гравцем "Ліверпуля" на початку наступного сезону.

Якщо раніше поставити на те, що уругваєць, незважаючи на чутки, залишиться на "Енфілді", можна було за 1.83, то тепер за 3.50.

Найімовірніше, вважають букмекери, Суарес все ж опиниться в "Арсеналі". Тепер вони приймають ставки на це за 1.44. Трохи знизився і коефіцієнт ставки на перехід нападника "Ліверпуля" у мадридський "Реал": з 7.00 до 5.00.

"Брендан Роджерс звинувачував Суареса у тому, що він відноситься до "Ліверпуля" без поваги, і тепер здається практично неможливим те, що він залишиться у клубі до того моменту, як закриється трансферне вікно. "Арсенал" - головний фаворит на підписання гравця", - повідомив представник William Hill Джо Кріллі.

Ще одна букмекерська контора - bet365 - також впевнена у тому, що уругваєць не залишиться з мерсисайдцями. За 1.83 букмекери приймають ставки на його перехід в "Арсенал", а за 3.00 можна поставити на те, що він залишиться у "Ліверпулі".

Стів Фріт з bet365 сказав: "Майбутнє Луїса Суареса все ще перебуває у підвішеному стані, але незалежно від того, де уругваєць буде на початку вересня, й у "Ліверпуля", й у "Арсенала" мало шансів виграти титул".

bookmakersrating.ru

Коментарі ()