Головне

Решко в шоці: "Зараз явно видно, кого "вбивають", а кого захищають"

06.08.2013 10:55 247 0

У сучасному українському футболі чітко видно, кого відверто "вбивають", а кого захищають.

Такої думки екс-гравець збірної СРСР і київського "Динамо" Стефан Решко, про що розповів газеті "Спорт-Экспресс в Украине".

"Засмутила мене ситуація з Андрієм Ярмоленком. Це взагалі якесь свавілля! У сучасному футболі гравці вже просто знахабніли - "ламають" один одного, калічать. Ось і зараз Тайсон ледь не проткнув наскрізь Ярмоленка - ну хіба так можна чинити?!" - розійшовся він.

"Навіщо заносити ногу аж на рівень голови суперника - це ж не стрибки у висоту! Ще добре, що торкання вийшло таким - інакше наслідки могли бути куди серйознішими", - додав екс-футболіст.

За словами Решка, гравці "Шахтаря" вчиняють так вже не вперше - подібним чином вони вели себе й у минулому сезоні.

"Що хочуть, те й творять. Я знаю цьому пояснення: коли людей не карають, вони відчувають вседозволеність. І що особливо прикро - судді знаходяться поруч, але нічого не бачать!" - зауважив він.

"Такого суддівського беззаконня ще ніколи не було. Руками то голи забивають, то м'яч вибивають. Зараз явно видно, кого "вбивають", а кого захищають. Я в шоці!" - резюмував Решко.

Нагадаємо, у 3-му турі "гірник" Луїс Адріано грубо зіграв проти Рінара Валєєва, але не отримав дискваліфікацію від КДК ФФУ.

Коментарі ()