Головне

Гецько: "Луческу розуміє, що з "Динамо" треба рахуватися"

04.08.2013 10:40 589 0

Автор першого гола в історії збірної України Іван Гецько поділився думкою відносно майбутнього матчу між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо".

"Шахтар" влітку більше втратив, чим придбав. Проте я ставлю на перемогу "гірників": 2:1. Їх командна гра і дисципліна поб'ють клас "Динамо". Думаю, "Шахтар" професіональніше підійде до матчу. А у киян, є підозра, стануться курйози, які можуть привести, скажімо, до вилучення гравця і у результаті відбитися на результаті. Що стосується тактики, Луческу розуміє, що сьогодні з "Динамо" треба рахуватися і, не виключаю, віддасть гостям ініціативу, зігравши на контратаках", - каже Гецько.

"Тремулінас? У матчі з "Шахтарем" такого прохідного двору на фланзі прудконогого динамівця, як в грі з "Севастополем", не буде. Там треба буде не лише бігти вперед, але і захищати свою зону: у нього буде такий же бігунок навпроти - Срна. А якщо навіть Даріо не встигатиме, є підстраховка. "Шахтар" - єдине ціле, чого доки не скажеш про "Динамо", - повідомив фахівець.

Коментарі ()