Головне

Прем'єр-ліга. 3 тур. Динамо - Севастополь - 2:0. Відчули покращення

28.07.2013 23:49 922 0
Прем'єр-ліга. 3 тур. Динамо - Севастополь - 2:0. Відчули покращення

Нарешті трибуни НСК "Олімпійського" побачили справжнє київське "Динамо". І нехай протистояли підопічним Блохіна не "Барселона" і "Баварія", а скромний і амбітний "Севастополь", але покращення відбулось. Хоч у футболі…

Блохін доволі сміливо до стартової 11-ки відрядив одразу всіх новачків команди, окрім Драговіча, який тільки декілька днів як став динамівцем. Новачки справили різне враження. Беланда ще не зовсім розумів партнерів, а партнери – Беланда, Мбокані вже був авторитетним королем, а Тремуліна перед стартом був "темною конякою". Після фінального свистка арбітра Дердо француза впевнено можна було назвати гравцем матчу.

Бенуа весь час, що було йому відведено на полі надактивно провів, що в захисті, що в атаці. Як, в принципі, і все "Динамо". І це на тлі далеко не найслабшого, за українськими мірилами, суперника.

Вже на 3-й хвилині кияни мали відкривати рахунок, але Ярмоленко влучив у стійку після чудового прострілу від Тремуліна. Далі кияни атакували, але моментів особливо не стріворювали, аж раптом…

Як грім серед ясного неба удар Аруни метрів з 30-ти шаленої сили і точно в кут воріт Литовки. Після цього "Севастополю" вже потрібно було розкриватися, що розв'язало руки і ноги футболістам "Динамо". Надалі гра пішла на зустрічних курсах, але доволі хаотична, майже без загострень.

До перерви увагу можна загострити на двох епізодах. Спочатку Фарлей дальнім ударом на невеликий час вивів із рівноваги іменинника киян Хачеріді, а потім Мбокані трохи неточно перевів м'яча після чудової подачі Ленса поруч зі стійкою.

Після перерви гості заграли сміливіше і майже одразу зуміли створити гострий момент біля воріт Коваля, але після удару Кожанова і невеликого рикошету, куля пройшла в сантиметрах від стійки воріт Коваля. Не забиваєш ти… Ця приказка зпрацювала через декілька хвилин, коли Мбокані отримав передачу на підступах штрафного, обіграв трьох оборонців і легко проштовхнув м’яча повз Литовку.

Гру було зроблено, серія замін та втома гравців на початку сезону теж далася взнаки. Рахунок міг змінитися ще лише раз, уже у доданий час, коли Ленс та Велозу по черзі розстрілювали Литовку. Але то воротар виручав, то удар йшов трохи вище за поперечину.

2:0 – логічна і симпатична перемога киян, яка вселяє надію в серця вболівальників перед майбутнім візитом в Донецьк.

Коментарі ()