Головне

Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Іллічівець" 2:0. З думками про ПАОК

26.07.2013 17:56 1474 0
Прем'єр-ліга. "Металіст" - "Іллічівець" 2:0. З думками про ПАОК

Харківський "Металіст" здобув свою третю перемогу в новому чемпіонаті. На власному стадіоні команда Мирона Маркевича здолала "Іллічівець", і очолила турнірну таблицю, мінімум до завтра. Проте, результат сьогоднішнього поєдинку не дуже відповідає подіям, що мали місце сьогодні на ОСК "Металіст".

"Іллічівець" виявився не таким простим суперником, як цього хотілося б харківській торсиді. За рівної боротьби на футбольному полі, перший тайм завершився без забитих голів. Хоча, маріупольці моментами були навіть ближче до того, щоб відкрити рахунок. Згадати хоча б вихід сам на сам Таргамадзе, який арбітр зупинив ніби-то через фол Азеведо в центрі поля, але картку захисникові так і не показав.

Взагалі, суддівство сьогодні було трохи "дивним". Сергій Березка ще на початку зустрічі посадив двох захисників "Іллічівця" на картки, а пізніше за подібні порушення більше до кишені не ліз. Микола Павлов суддівство після гри не коментував, проте сказав, що після його діалогу з рефері той став більш об'єктивним. Що сказав Павлов Березці - можемо тільки здогадуватися.

Незважаючи ні на що "Іллічівець" дуже старався, проте не зміг втримати хоча б нічийний рахунок, який протримався трохи більше п'ятдесяти хвилин. Дубль Марко Девіча, який у обох епізодах виграв боротьбу у захисту після подачі, і приніс перемогу харківській команді. У "Іллічівця" були моменти, щоб скоротити відставання, але різниця у класі між суперниками далася взнаки.

У підсумку, перемога "Металіста" перед дебютом у Лізі чемпіонів, яку простою назвати дуже складно. Команда Маркевича віддала сьогодні багато сил боротьбі, яку "Іллічівець" постійно намагався їй нав'язати. І тепер виникає питання, чи вдасться Маркевичу відновити своїх гравців до дебютного матчу у кваліфікації Ліги чемпіонів, у якій харків'яни зіграють у Салоніках вже 30-го липня.

До того ж, у грі проти маріупольців в перерві був замінений основний голкіпер харків'ян Олександр Горяїнов, і поки не ясно, наскільки серйозне у нього ушкодження, і чи зможе він закрити останній рубіж свого клубу в грі з ПАОКом. От і виникає непросте завдання для Мирона Богдановича підвести свою команду до першого в своїй історії матчу ЛЧ у повній бойовій готовності. Бо, одна справа пробитися до Ліги чемпіонів, а зовсім інша - вдало там виступати.

Коментарі ()