Головне

Шуфрич: "Київське "Динамо" вчинило чесно по відношенню до своїх гравців"

24.07.2013 20:24 593 0

Віце-президент ужгородської "Говерли" Олександр Шуфрич розповів про те, як проходили переговори з київським "Динамо" про участь орендованих ужгородським клубом футболістів в очній зустрічі.

Нагадаємо, "Динамо" переграло "Говерлу" матчі 2-го туру української Прем'єр-ліги з рахунком 1:2.

"Нехай це залишиться внутрішньою таємницею між двома нашими клубами. Треба розуміти, що хлопці хочуть себе проявити проти свого рідного колективу. У них в голові - перша команда "Динамо". І якщо вони не можуть себе показати, знаходячись в клубі, то не дати їм шансу в офіційному матчі, коли на них дивиться головний тренер, було б, як мінімум, нечесно по відношенню до самих гравців. Думаю, те, що кияни дозволили своїм футболістам зіграти, робить їм тільки честь", = каже Шуфрич.

"З іншого боку, я не створював ніяких спекуляцій на цю тему. Не дай Бог, хлопець з "Динамо" помилився б не в нашу користь, усі б говорили, що він це зробив спеціально - не до кінця дограв, прибрав ногу або підіграв. Так що логіку "Динамо", яке спочатку не хотіло, щоб його вихованці грали в цьому матчі, можна зрозуміти. Клуб, передусім, переживає за свій імідж, щоб їх перемоги ніхто не міг назвати нечесними або здобутими завдяки орендованим футболістам. Але хлопці самі просилися, говорили: "Ми хочемо!", тому відмовити було важко. Втім, в основному складі вони не вийшли - спортивний принцип, передусім", - приводить коментар віце-президента ужгородського клубу прес-служба київського "Динамо".

Коментарі ()