Головне

Бойко: У Суркіса голова "варить" чи ні

19.07.2013 21:20 668 0

Президент маріупольського "Іллічівця" Володимир Бойко відповів президенту київського "Динамо" Ігорю Суркісу на зауваження, що азовці грають з більшою самовіддачею проти киян, ніж проти "Шахтаря".

"Я все читаю Суркіса і думаю, у нього голова "варить" чи ні? Коли це "Іллічівець" грав з "Шахтарем" або "Динамо", щоб програти? Такого не було, - сказав Бойко в інтерв'ю каналу "Футбол".

- Я бачу, що ті хлопці, які орендовані у "Шахтаря", навпаки, рвуться у бій особливо проти "гірників", а не проти "Динамо", тому що хочуть довести, що даремно їх не залишили в Донецьку. Ну, це його думка... Йому важко, напевно, зрозуміти, що "Іллічівець" усе життя грав чесно: ніколи нікого не купував, ні в яких договірних матчах не брав участь. Я цим питанням не займався. Я вважаю, що це неприпустимо.

Ми з Ахметовим давно по життю поруч, у багатьох питаннях разом. Я усе життя уболівав за "Шахтар" з дитинства і не приховував цього. Я думаю, що ні мене, ні Рината ці журналістські питання не хвилюють, - цитує Бойка terrikon.com.

Коментарі ()