Головне

Іван Ордець: "Про 0:7 від "Дніпра" ми не забули"

19.07.2013 18:08 498 0

Захисник маріупольського "Іллічівця" Іван Ордець згадав матч останнього туру минулого чемпіонату, коли його команда програла "Дніпру" 0:7.

Ордець вважає, що треба повертати борги, повідомляє офіційний сайт УПЛ.

"Це був прикрий і зовсім небажаний результат. З одного боку, на такому підсумку позначилось, що сезон завершувався, і у турнірному сенсі все було вирішено. І дуже добре, що це сталось не у середині Чемпіонату України або на його початку: відійти швидко від такого удару завжди важко. Ми про той поєдинок не забули, маємо бажання відігратись, адже борги потрібно повертати", - каже Ордець.

"Тримати у пам’яті взаємовідносини з "Дніпром" будемо. Звичайно,  суперник непростий, і зараз хоча минув лише один тур, наші гості йдуть на першому місці", - зауважив оборонець.

"Дніпро" - команда, яка постійно бореться за нагороди, бере участь в єврокубках. З того, що можна було побачити у зустрічі проти "Арсенала", дніпропетровці перебувають "на ходу". Особливо грізною сприймається лінія атаки, де я виділив би Романа Зозулю. Окрім того, колектив укомплектований фаховими легіонерами. Хуанде Рамос − тренер з амбіціями. Рік тому він вже довів, на що здатні його підопічні", - підсумував захисник.

Коментарі ()