Головне

Маркевич: "Не бачу різниці з ким грати"

19.07.2013 14:46 395 0

Головний тренер харківського "Металіста" прокоментував підсумки жеребкування для свого клубу.

Про це повідомляє офіційний сайт "Металіста".

"В принципі, великої різниці з ким грати для нас не було. Усі команди пристойного рівня. У тому числі і ПАОК. Потрібно готуватися", - сказав Маркевич.

"Знаю, що ПАОК закінчив чемпіонат на другому місці. У них відмінні показники забито-пропущених м'ячів. У її складі грають знайомі по грі за українські клуби Вукіч і Лукас. Також біля керма команди стоїть відомий голландський тренер Хуб Стевенс. Звичайно, детальніше нашого суперника ми вивчимо ближче до першого матчу", - продовжує керманич.

"Чи на руку нам те, що перший матч граємо в гостях? Складно сказати, що краще. Прийнятніше, звичайно, другий матч грати вдома. Але усе це відносно", - каже тренер.

"Рівень грецьких команд однозначно високий. Вони щороку підтверджують своє реноме в єврокубках. Вони грають у футбол швидкий, технічний. Можу точно сказати, що гра буде цікавою", - розповідає Маркевич.

"Чесно кажучи, дивитися товариські ігри, адже чемпіонат у греків починається лише через місяць, я не бачу великого сенсу. Так що, в першу чергу потрібно концентруватися на своїй грі", - резюмував наставник.

Коментарі ()