Головне

Чайковський: "Геллер сказав, що наша мета – Ліга Європи"

14.07.2013 17:32 627 0

Півзахисник "Зорі" Ігор Чайковський поділився думкою відносно матчу проти сімферопольської "Таврії".

Про це повідомляє клубна прес-служба луганської команди.

"Дуже приємно починати чемпіонат на позитивній ноті. Необхідно набирати очки в кожному матчі і прагнути бути як можна вище в турнірній таблиці. Євген Борисович Геллер сказав, що наша мета - попадання в зону Ліги Європи, і ми виконаємо це завдання", - каже Чайковський.

"По-перше, ми дуже скучили за офіційними іграми. Збори - це збори. Але офіційні матчі - це зовсім інший рівень. Більше відповідальності. Свої уболівальники. З усіх цих компонентів складається той головний стимул, заради якого хочеться грати у футбол", - повідомляє гравець.

"До гри проти "Таврією" ми готувалися дуже відповідально. Провели серйозний об'єм роботи. Виконали усі ті завдання, які поставив перед нами тренерський штаб. У сьогоднішній грі йшли вперед, не знітилися. Можливо, не вийшло супердинамічної гри. Але є результат. Є два м'ячі, забиті на виїзді і три очки в скарбничці", - продовжує Ігор.

"Настрій на гру був максимальний. І тренерський штаб нас настроїв, та і ми самі розуміли, що нам потрібна була тільки перемога. Можу сказати, що у хлопців "горіли очі". І я не перебільшую", - закінчив футболіст.

Коментарі ()