Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Волинь" 1:1. Черговий гливкий млинець

14.07.2013 18:39 1155 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Волинь" 1:1. Черговий гливкий млинець

Київське "Динамо" з нічиєї стартувало у чемпіонаті. В поєдинку з луцькою "Волинню" команда Олга Блохіна пропустила першою, змогла відігратися, але не більше сил і можливостей "динамівцям" не вистачило.

Вже на третій хвилині зустрічі ахілесова п'ята команди (читай - "оборона"), дала тріщину, і Кінах, вийшовши на побачення з Шовковським, відкрив рахунок. Взагалі, у першій половині гри команда Віталія Кварцяного виглядала потужно, і навіть могла збільшити рахунок на табло "Олімпійського", проте трохи десь їй не вистачило удачі.

Ближче до середини тайму кияни все ж заволоділи ініціативою, але швидко зрівняти рахунок не змогли. Ярмоленко сьогодні марнував момент за моментом, Ленс простояв на фланзі і нічим не запам'ятався, і лише Мбокані підтвердив своє реноме. В одному з епізодів у штрафному суперника конголезець взяв гру на себе, і відправив м'яч у сітку воріт Неділька.

Після цього команда Кварцяного перейшла на гру по утриманню результату, Блохін же почав робити заміни, намагаючись освіжити гру в атаці. Але вихід Беланда і Олега Гусєва також особливо не додав потужності попереду. А от Дуду, який зайняв місце Ленса на бровці, помітно додав у активності, міг стати героєм матчу, проте в одному з найяскравіших його моментів за суперника зіграла стійка.

У підсумку, нічия, що повністю задовольнила Віталія Кварцяного, який сьогодні дав можливість дебютувати в Прем'єр-лізі відразу чотирьом своїм гравцям. А якщо згадати, що у Києві "Волинь" востаннє відбирала у "Динамо" очки майже десять років тому, то і взагалі вболівальники клубу можуть святкувати сьогоднішню звитягу свого нового-старого тренера.

Що стосується "Динамо", то тут крім як "гіркою" цю поразку інакше назвати і не можна. Команда показала таку ж неяскраву гру, як і в кінцівці минулого сезону, лише деякі виконавці змінилися. Блохіну терміново потрібно шукати пару хороших захисників, і сподіватися на те, що новачки швидко адаптуються і заграють. Іншого виходу у нього просто немає.

Коментарі ()