Головне

Коньков: "У Федерації немає жодних фінансових проблем"

09.07.2013 20:38 489 0

У ФФУ немає жодних фінансових проблем.

Про це заявив президент федерації Анатолій Коньков, коментуючи заяву ФК "Карпати" з приводу того, що клуб сплатив суму в Спортивному арбітражному суді в Лозанні (CAS), яку повинна була сплатити ФФУ.

"У національної Федерації немає жодних фінансових проблем. Вона може оплатити будь-які витрати, пов'язані зі своєю діяльністю", - сказав він.

"Однак, що стосується питання про оплату судових витрат в CAS, то позиція ФФУ така: той, хто оскаржує дії і рішення національної Федерації у даній справі, той і повинен оплачувати власні скарги і незгоду з рішеннями Федерації", - розповів президент ФФУ.

За словами Конькова, ФФУ жодним чином не порушує регламент CAS

"Зі статті R64.2 регламенту випливає, що якщо відповідач, яким є в цьому випадку ФФУ, не оплачує судові витрати, вони покладаються на сторони, тобто апелянтів", - зазначив він.

"Таким чином, ФК "Карпати" не простягав руку допомоги ФФУ, а виконав рішення CAS і, до того ж, поквапившись, провів оплату за тих, кому CAS запропонував це зробити відповідно до листа від 3 липня 2013/MA/kh (vm)", - цитує Конькова UA-Футбол.

Коментарі ()